VESIĆ: Ankete pokazuju pravo lice LAŽNE OLOŠ ELITE!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, gradski menadžer, gostovao je u emisiji Kontravizija, u kojoj je otkrio mnoge stvari o Beogradu i rekao da se trenutno uređuje pešačka zona.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

- Uređujemo pešačku zonu, završili smo Kosančićev venac, Obilićev venac, sada ćemo preći na Topličin venac i Trg Republike. Kosančićev venac je važan jer je on jedna stara kompaktna beogradska celina – istakao je Vesić.

Kako kaže, rekonstrukcijom Kosančićevog venca je uređen deo grada u kom će se u budućnosti skupljati umetnici i da će tu biti urađena nova galerija.

- Kuća na kojoj se nalazi bista Ivana Kosančića, koja je renovirana, je jedan od simbola Kosančićevog venca, kao što je i kuća Mike Alasa. Kosančićev venac sada izgleda onako kako treba da izgleda pešačka zona – rekao je Vesić.

On je prokomentarisao lažne vesti koje se plasiraju protiv aktuelne vlasti.

- Oni tako nađu neku glupost, onda od nje naprave priču. Kao da postoje ljudi koji ne žele da se grad uredi. To što mrze svoj grad govori o tome da nemaju nikakvu politiku i apsolutno ništa osim toga da naprosto mrze – naglasio je Vesić.

Kako kaže, takva politika dala je rezultat i mnogi od njih su ostali ispod cenzusa.

- Pokazalo se da ne mogu da dobiju izbore na foru, kao što su mislili da mogu. Ankete Kontravizije razbijaju jedan tabu koji je napravljen, u kome se stvara predubeđenje da svi oni koji su za Srpsku naprednu stranku u stvari neobrazovani, a navodno svi ovi pametni su za opoziciju, što je netačno. Ankete pokazuju koliko je lažna ta elita – kazao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Hedona

01.04.2018 21:21

Beograd treba da se modernizuje.

kosta

01.04.2018 23:12

@Hedona - Dolaze bolji dani za prestonicu

albert kami

01.04.2018 21:33

Ološ elitu je narod ocenio na izborima i neka idu u misiju rupu i ne izlaze napolje.

rambo

02.04.2018 06:55

@albert kami - Olos elita je od "silne pameti " Srbiju dovela na ivicu provalije .