DA LI JE OVO NAJGORA ZGRADA U ŽELEZNIKU? Smeće i kamenje zatrpali zgradu Darinke Radović 26!

Autor:

Vesti

07.04.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u zgradi Darinke Radović 26

DA LI JE OVO NAJGORA ZGRADA U ŽELEZNIKU? Smeće i kamenje zatrpali zgradu Darinke Radović 26!

Foto: ST/Vladimir Lukić


Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala ogorčenje i negodovanje korisnika. Na slici se može videti gomila smeća i razbacani otpad u malenom liftu zgrade, dok se pored vrata nalazi veliki kamen koji je postavljen kako bi vrata ostala otvorena. Ovakav prizor je izazvao lavinu negativnih komentara, ali i nekoliko duhovitih reakcija.

Neodgovornost i bahatost stanara



Smeće nije bilo prisutno samo u liftu, već se moglo primetiti i razbacano po dvorištu, što je dodatno doprinelo negativnom utisku. Korisnici društvenih mreža su izrazili svoje nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem, dok su pojedini komentari bili i poražavajući, ističući potrebu za postavljanjem kamera kako bi se identifikovali počinioci ovakvih dela.


Oglasio se i neko ko tvrdi da je stanar iste zgrade, demantujući tvrdnje da su svi stanari učestvovali u ovakvom neodgovornom ponašanju. Istakao je da je reč o pojedinačnom stanaru koji na taj način prkosi celoj zgradi iz nepoznatih razloga. Ovakva situacija je izazvala dodatno negodovanje i sramotu za stanara koji je bio odgovoran za ovakav nemar.


Ovaj incident u zgradi Darinke Radović 26 predstavlja jasan primer nedostatka odgovornosti i poštovanja prema zajedničkim prostorima. Nadamo se da će se ovakvi događaji rešavati na odgovarajući način kako bi se očuvala higijena i dostojanstvo zajedničkih prostorija, a da će počinilac biti adekvatno kažnjen za svoje postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading