POKRET BRANIMIRA NESTOROVIĆA PROMENIO IME: Evo kako se sada zove...

Autor:

Vesti

27.03.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo ime i snaga političkog pokreta

POKRET BRANIMIRA NESTOROVIĆA PROMENIO IME: Evo kako se sada zove...

Foto: ST/Nemanja Pančić


Večeras je u prostorijama opštine Vračar održana tribina pod nazivom „U susret predstojećim izborima“, na kojoj je Branimir Nestorović najavio promene u svom političkom pokretu.

On je izjavio da će Pokret dobiti novo ime - „Mi snaga naroda“, čime je naglasio odlučnost i snagu njihovog političkog delovanja. Takođe, istakao je da prema istraživanjima iz Amerike, njihova lista u Beogradu trenutno ima podršku od devet odsto birača.


Finansijska podrška i predsednik beogradskog odbora

Nestorović je takođe otkrio da je 8,1 milion dinara već uplaćeno za podršku njihovoj listi, a da će Borislav Antonijević preuzeti ulogu predsednika beogradskog odbora njihove stranke. Ove informacije ukazuju na ozbiljnost i spremnost političkog pokreta da se angažuje u predstojećim izborima.

Uticaj na formiranje vlasti

Nestorović je izjavio da će gradska vlast u Beogradu teško moći da se formira bez podrške njihovog pokreta, ističući da će zbog svoje pozicije imati značajan uticaj na politička dešavanja. Takođe, spomenuo je mogućnost formiranja manjinske vlasti u Beogradu, što ukazuje na potencijalnu promenu političke dinamike u glavnom gradu.

Ove najave predstavljaju značajan preokret u političkom delovanju Branimira Nestorovića i njegovog pokreta, naglašavajući snagu i uticaj koji planiraju da ostvare u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading