U BEOGRADU BEZ IKAKVIH ZASTOJA! Mirno jutro u prestonici!

Autor:

Vesti

16.02.2024

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Beograda je gotovo prazan.

U BEOGRADU BEZ IKAKVIH ZASTOJA! Mirno jutro u prestonici!

Foto: naxi kamere/printscreen

Građani Beograda imaju razloga za zadovoljstvo ovog jutra jer u gradu nema ni gužvi i zastoja. Svi ključni mostovi su prohodni, kao i glavne gradske saobraćajnice.

Čak i na mostu Gazela, gde se obično stvaraju značajne gužve tokom radnih dana, nema gužvi ni zadržavanja.

Još jedno iznenađenje ovog  je auto-put na ulasku u Beograd, gde je inače čest prizor gužvi tokom radnih dana. Međutim, danas je auto-put gotovo prazan, pružajući vozačima retku priliku za opuštenu vožnju.

Čak i deo auto-puta kroz Novi Beograd, gde se inače primećuju veće kolone tokom radnih dana, ima nešto više vozila, ali i dalje nema zadržavanja.

Centar Beograda je gotovo prazan.

 

Kakvo je stanje u ostatku Srbije

Očekuje se manji broj vozila i slabiji intezitet saobraćaja kako unutar gradova, tako i na glavnim putnim pravcima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Magla i sumaglica u noćnim i jutarnjim satima, uz strujanje hladnog i vlažnog vazduha pored reka, na mostovima i prevojima formira tanak providan ledeni sloj na kolovozu koji teško uočavamo, pa postoji opasnost od iznenadnog i neočekivanog proklizavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja. Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 10 sati, na Horgošu sat i po, a na Gradini sat vremena.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading