GORI TRAMVAJ U BEOGRADU- Vozač spašava putnike na Banovom Brdu (FOTO)

Autor: M.B.

Vesti

15.02.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar na tramvaju u Požeškoj ulici u Beogradu.

GORI TRAMVAJ U BEOGRADU- Vozač  spašava putnike na Banovom Brdu (FOTO)

Foto: shutterstock

U poslednjim vestima koje dolaze iz Beograda, javnost je potresla vest o požaru koji je izbio na tramvaju u Požeškoj ulici na Banovom brdu. Prema informacijama koje su preneli izvori sa lica mesta, vozač tramvaja je hrabro reagovao pokušavajući da ugasi vatru protivpožarnim aparatom dok je dim kuljao iz vozila. Nažalost, još uvek nema zvaničnih informacija o tome kako je došlo do ovog incidenta.

Reakcija vozača i pomoć putnika

Izazivajući zabrinutost među putnicima i prolaznicima, dim koji je izbijao iz tramvaja je privukao pažnju vozača, koji je odmah reagovao pokušavajući da ugasi vatru. Ova brza reakcija vozača zaslužuje posebno priznanje, jer je njegovo hrabro delovanje doprinelo smanjenju potencijalne opasnosti po putnike i okolinu. Takođe, nije zanemarljiva ni uloga putnika koji su, verovatno, sa vozačem sarađivali u naporima da se situacija stavi pod kontrolu.

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Screenshot

Intervencija vatrogasaca


Kako se ova situacija odvijala u Požeškoj ulici, nije bilo potrebno dugo čekati na intervenciju vatrogasaca. Njihova hrabra reakcija i brza intervencija su doprineli tome da se požar stavi pod kontrolu i da se izbegnu potencijalne ozbiljne posledice. Bez njihove brze reakcije, situacija bi mogla da se zakomplikuje i da izazove veću štetu.

Još uvek nema zvaničnih informacija o uzroku požara

Iako se javnost interesuje za detalje o tome kako je došlo do požara, još uvek nema zvaničnih informacija koje bi mogle da rasvetle ovu misteriju. Očekuje se da će nadležne službe obaviti istragu kako bi se utvrdio uzrok požara i preduzele eventualne mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Kako se ova situacija dalje bude razvijala, očekuje se da će javnost biti obaveštena o novim informacijama koje će rasvetliti ovaj događaj. Svi građani su pozvani da budu oprezni i da prate uputstva nadležnih organa kako bi se očuvala bezbednost i sprečile slične neprijatnosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading