BEOGRAĐANKA SAMA NA ČETVORICU: Hrabra devojka sprečila pljačku u tramvaju, ali onda se situacija IZDRAMATIZOVALA (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.02.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena hrabrost izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BEOGRAĐANKA SAMA NA ČETVORICU: Hrabra devojka sprečila pljačku u tramvaju, ali onda se situacija IZDRAMATIZOVALA (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

tramvaj

Jedna hrabra devojka u Beogradu postala je tema mnogih rasprava nakon što je sprečila pokušaj pljačke žene u tramvaju. Četvorica mladića su pokušala da opljačkaju ženu kod Glavne autobuske stanice, ali su naišli na neočekivan otpor od strane hrabre devojke.

Ova hrabra Beograđanka je ispričala da se odmah uključila u situaciju kada je primetila pokušaj pljačke. Ona je alarmirala druge putnike u tramvaju i čak snimila napadače kako bi ih identifikovala kasnije.

- Stavljam ruku na rame jednom mladiću i kažem šta se dešava. Iskače još jedan dečko iz tramvaja i krene malo agresivnije na njih. Njega međutim kreću da napadaju sva četvorica, udarili su ga po usni i povredili ga - ispričala je ona uz video na kom se vide mladići obučeni u crno koji trče.

 

 

Nakon što su napadači pobegli, pružila je pomoć povređenom mladiću i ostala uz njega sve dok se nije primirio.

Njena hrabrost izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su je mnogi pohvalili za hrabro i humano delo. Mnogi su istakli da je njen postupak primer hrabrosti i da je zaslužila veliko poštovanje za svoju reakciju u teškoj situaciji.

Ova situacija je izazvala reakcije i drugih građana koji su se pridružili u raspravi, ističući važnost solidarnosti i podrške jedni drugima u borbi protiv kriminala. Primeri hrabrosti poput ove devojke služe kao podsticaj za sve nas da se zajedno potrudimo da budemo bolji i održavamo društvo u boljem stanju.

Ova hrabra devojka je svojim postupkom pokazala da svako od nas može da doprinese sigurnijem okruženju i da je solidarnost ključna u borbi protiv kriminala. Njena reakcija će ostati zapamćena kao primer hrabrosti i ljudskosti u teškim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading