OVO NIJE OČEKIVAO KADA JE REŠIO DA SE PARKIRA NASRED TROTOARA: Bahatom vozaču sa Banjice na šoferki ostavljeni "novogodišnji paketići" - na mrežama nastao HAOS (FOTO)

Autor:

Vesti

29.12.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko nepropisno parkiranje može da iznervira, pokazala je jedna objava na društvenoj mreži X.

OVO NIJE OČEKIVAO KADA JE REŠIO DA SE PARKIRA NASRED TROTOARA: Bahatom vozaču sa Banjice na šoferki ostavljeni "novogodišnji paketići" - na mrežama nastao HAOS (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Okretnica tramvaja na Banjici

U dobro prepoznatljivom maniru i eri društvenih mreža, ako smo nečega mogli da se nagledamo, to su primeri bahate vožnje i još goreg parkiranja na ulicama prestonice, ali i širom Srbije. Ova pojava je nešto što izaziva najviše negativnih komentara kako na mrežama, tako i u svakodnevici. Ozlojeđeni građani često fotografišu nepropisno parkiranje i praćeno  besnim komentarom okače iste na grupe društvenih mreža.

Ipak, dešava se da osim fotografisanja ponekad, neko nešto i preduzme. Takav je slučaj upravo na Banjici u Beogradu.

Koliko nepropisno parkiranje može da iznervira, pokazala je jedna objava na društvenoj mreži X. Kako je naveo autor objave, fotografiju koju je objavio dobio je od prijatelja. Na njoj se vidi, a i opis kaže kako se rešava problem bahatog parkiranja na Banjici, naselju u Beogradu.

Vozač automobila koji je stao mimo parking mesta, blokiravši sve, dobio je, moglo bi se u šali reći i "novogodišnje paketiće".

Naime, rezignirani stanovnici Banjice stavili su mu na prednje staklo kartonske kutije i kese namenjene da završe u smeću, uz tradicionalno podignute brisače.

 

 

- Krše mu Ustavom zagarantovano pravo da parkira auto posred trotoara - nadovezao se ironično jedan korisnik mreže X.

- Na Ceraku bi mu počupali brisače, za prvi put, pa odvalili retrovizore, pa svaki sledeći idu farovi, svetla, pa na kraju tek stakla, ali bi se sigurno korigovao. Ne podržavam to, samo konstatujem šta bi se gde desilo. Zato uvek ostavim broj telefona, ako moram negde na kratko da stanem - dodaje drugi.

- Zove se pauk ili se buše gume, ovako će da ostane đubre na trotoaru - ima i takvih ideja.

Slično misli još neko: "Glavu dajem da se nije potresao kad je naišao, već izgubio celih 10 sekundi da isto ovo smeće baci na taj trotoar i ode. I umesto da je pozvan pauk, da se nauči pameti i doda para u budžet, imamo smeće na trotoaru koje će mačke i psi da razvuku".

Teško da se vozač obradovao "poklonima dobrodošlice" koje je zatekao, a da li će ga to sprečiti da ponovi isto ili je naučio lekciju, nažalost nećemo saznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading