OBOREN PEŠAK NA ALTINI! Mladić (20) hitno prebačen u Urgentni centar, zadobio teške povrede!

Autor:

Vesti

24.12.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici.

OBOREN PEŠAK NA ALTINI! Mladić (20) hitno prebačen u Urgentni centar, zadobio teške povrede!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

Pešak starosti oko 20 godina oboren je sinoć u 20.20 sati kod Altine u Zemunu i sa teškim telesnim povredama prevezen je u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara, ekipe Hitne pomoći su noćas najviše intervenisale zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Tokom noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 118 puta, od toga čak 25 puta na javnim mestima.

Podsećamo, na Savi kod Beogradskog sajma pola sata posle ponoći počeo je da tone splava Kartel, na kome je bilo mnogo maloletnika, a evakuisano je više od 30 mladih i nema ozbiljnije povređenih.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, na splavu je bio veliki broja uglavnom mladih ljudi i maloletnika u alkoholisanom stanju, koji su i skakanjem u vodu pokušavali da se evakuišu do Savskog keja.

Prema rečima dežurnog lekara, sve je počelo dojavom o tuči na splavu i na licu mesta su bili pripadnici žandarmerije,  rečne policije i vatrogasno-spalilačke ekipe, koje su intervenisale i izvlačile iz Save one koji su skočili u reku i pokušavali da doplivaju do obale.

Prema rečima dežurnog lekara, do 02.00 časa mladić i devojka starosti 17 godina su prevezeni u Urgentni centar, sa splava je evakuisano više od 30 maloletnih, alkoholisanih osoba po koje su došli roditelji, a 10 alkoholisanih je zbrinuto na odeljenju toksikologije VMA.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading