JOŠ JEDNA VOŽNJA U SUPROTNOM SMERU! Kamikaze ne odustaju, jezive scene kod Surčina - VOZIO MORTUS PIJAN KILOMETRIMA?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.12.2023

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna nemila scena na našim drumovima.

JOŠ JEDNA VOŽNJA U SUPROTNOM SMERU! Kamikaze ne odustaju, jezive scene kod Surčina - VOZIO MORTUS PIJAN KILOMETRIMA?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Vožnja u suprotnom smeru

U Srbiji je zavladala "epidemija" vozača koji automobile (a poslednji primeri pokazuju da ni kamioni nisu isključeni), voze u suprotnom smeru, i to najčešće na auto-putu. 

Poslednja zabeležena scena odigrala se na auto-putu Miloš Veliki i to usred mraka.

 

 

Doživeo sam pre sat vremena, auto-put kod Surčina, Miloš Veliki, vožnja u kontra smeru - naveo je autor ovog snimka.

Na snimku se vidi i kako vozač koji je ušao u suprotan smer blica drugim vozačima da mu se sklone sa puta i vozi brzom trakom.

Ono što je još strašnije jeste i to da se u komentarima navodi da je osoba koja je upravljala ovim automobilom bila pijana.

- Zaustavili su ga presretači kod Orlovače... Lik je bio mrtav pijan, 2.17 promila - piše u jednom od komentara.

Vozili su za njim, upalili rotacije, blicali i lik nije stao.. Tek kad mu je druga patrola preprečila put, tad je stao. Bio je mrtav pijan - potvrdili su još neki korisnici mreža.

 

Poslednji slučaj vožnje u kontra-smeru zabeležen je na Zrenjaninskom putu u Novom Sadu, a javnost je zgrožena nakon što je objavljen snimak na društvenoj mreži Instagram. Na snimku koji je osvanuo na stranici "192_rs" vidi se vozač kako ne samo što je ušao u suprotan smer, već je opasno vozio krajnje levom trakom.

Uznemirenje javnosti zbog ovakvih incidenata opravdano je, s obzirom na ozbiljne posledice koje vožnja u kontra-smeru može imati po sve učesnike u saobraćaju.

Vožnja u kontra-smeru poslednjih meseci toliko je rasprostranjena u Srbiji da se ljudi sve češće pitaju ko je onima, koji je upražnjavaju, izdao lekarsko uverenje da su psihički zdravi i da mogu da voze.

Koliko to može biti pogubno najbolje ilustruje primer iz septembra ove godine kada je Dejan J. (51) nastradao vozeći auto-putem Miloš Veliki brzom trakom u kontra-smeru, nakon čega je naleteo na drugo vozilo. Suvozač i vozač drugog automobila zadobili su teške telesne povrede, a automobil kojim je Dejan upravljao u potpunosti je izgoreo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading