NEVEROVATNO! NEMA GRADSKE VREVE?! Beogradske ulice prvog dana vikenda rasterećene - saobraćaj normalan na Pančevačkom i Brankovom mostu! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.11.2023

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotu započinjeno mirnim jutrom na ulicama prestonice.

NEVEROVATNO! NEMA GRADSKE VREVE?! Beogradske ulice prvog dana vikenda rasterećene - saobraćaj normalan na Pančevačkom i Brankovom mostu! (FOTO)

Foto: Republika/M. JOVANOVIĆ

Vikendom, Beograd se budi iz svoje užurbane svakodnevice, a ulice se oslobađaju od uobičajene gradske vreve. Prvi dan vikenda, subota, donosi mir i tišinu na beogradske saobraćajnice.

Umesto užurbanih vozača, na Gazeli i Autokomandi se mogu videti samo poneki automobili koji ne žure nigde. Saobraćaj se normalno odvija i na Pančevačkom i Brankovom mostu, bez zastoja i gužvi koje su inače uobičajene tokom radne nedelje.

Foto: Naxi kamere


U centru grada, ali i na Novom Beogradu, situacija je ista. Ulice su gotovo puste, a gradom se širi miris jutarnje kafe i svežeg vazduha. Ljudi su se opustili i uživaju u vikendu, a grad se čini kao da diše punim plućima.

Zanimljivo je da se upravo vikendom može videti drugačija slika Beograda - ona u kojoj nema gužve, buke i žurbe. Ovo je prilika da se gradski pejzaž sagleda u drugačijem svetlu i da se uživa u njegovoj lepoti bez preterane gužve i stresa.

Beogradski mostovi su, inače, simbol grada i njegovih saobraćajnica. Njihovim prelaskom, može se uživati u prelepom pogledu na Dunav i Savu, a vikendom se može i duže zadržati na njima bez brige da će se kasniti zbog saobraćajnih zastoja.

Foto: Naxi kamere


Svi oni koji su se odlučili da vikend provedu u gradu, mogu da uživaju u mirnom i opuštenom okruženju bez prevelike gradske vreve.

Beograd se pokazuje u drugačijem svetlu i otkriva svoju drugu stranu koja je često skrivena u užurbanosti radne nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading