"NISAM VEROVAO ŠTA VIDIM, MISLIO SAM DA MI SE PRIČINJAVA": Srpski Spajdermen ponovo u akciji, uveseljava vozače harmonikom, a evo za ŠTA skuplja novac (FOTO)

Autor: RINA

Vesti

06.11.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac obučen u Spajdermena nije nepoznanica na ovoj petlji jer se tu pojavljuje već duže vreme.

"NISAM VEROVAO ŠTA VIDIM, MISLIO SAM DA MI SE PRIČINJAVA": Srpski Spajdermen ponovo u akciji, uveseljava vozače harmonikom, a evo za ŠTA skuplja novac (FOTO)

Foto: RINA

Nesvakidašnji prizor dočekao je vozače na jednoj beogradskoj petlji, jer ih je šetajući ivicom bankine pozdravljao Spajdermen lično.

- Nisam verovao šta vidim, mislio sam da mi se pričinjava. Međutim i nakon što sam protrljao oči Spajdermen je bio tu - kaže za RINU uz osmeh Jovan iz Čačka koji se zatekao na ovoj deonici puta.

Medjutim, iako ga ovaj Čačanin vidi prvi put, muškarac obučen u Spajdermena nije nepoznanica na ovoj petlji jer se tu pojavljuje već duže vreme.

- On je često tu, ljudi su takoreći i navikli na njega. Ali, opet uvek nam iznova bude zanimljivo kad ga vidimo. Nema mrežu, ali zato ima harmoniku i svira, tako uveseljava i animira prolaznike - rekao je Marko iz Beograda.

Republika

Foto: RINA

Tvrdi da kostim oblači kako ga ne bi prepoznali

Ovaj Spajdermen kog su mediji pronašli još prošle godine, u jednoj od ranijih svojih izjava rekao je da svirajući na ulici pokušava da skupi novac da kupi fiat punta. A da kostim oblači kako ga ne bi prepoznali.

- Nekad zaradim 3.000 dinara, nekad manje. Sve zavisi od dana do dana - kazao je ranije ovaj mladić čiji identitet nije poznat

Nije poznato ni da li je uspeo da skupi novac za svoj automobil, ali svakako ukoliko ga vidite možete ga bar nagraditi za trud i za to što vam je bar na kratko izmamio osmeh na lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading