HAOS I SVAĐA KOMŠIJA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Ovo šte ćete videti će vas ZGROZITI (FOTO)

Autor: Kurir

Vesti

29.10.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večita rasprava između stanara zgrada postaje sve bizarnija, a ovog puta stiže nam priča koja će vas ostaviti bez teksta!

HAOS I SVAĐA KOMŠIJA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Ovo šte ćete videti će vas ZGROZITI (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@IFCvideocasts

Na popularnoj beogradskoj Instagram stranici serbialive_beograd osvanula je fotografija koja je izazvala pravu buru u javnosti. Na slici se vidi hodnik jedne zgrade na Novom Beogradu, pretrpan kesama smeća! I ne, ovo nije scena sa deponije, već stvarnost u kojoj žive ovi nesavesni stanari.

"Nivo primitivizma level maks", piše ispod šokantne fotografije, a mi smo odlučili da istražimo o čemu se tačno radi. Jedna Beograđanka, koja živi u stambenoj zgradi na Banjici, otkrila nam je još neverovatnije detalje o ovom problemu. Naime, nije retkost da pojedini stanari ne samo da ostavljaju smeće na hodniku, već čak i obuću!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@IFCvideocasts

 

 


"Ne mogu da verujem šta sve viđam u našoj zgradi. Ponekad se desi da na par minuta ostavim kesu sa smećem ispred vrata, ako odmah izlazim napolje. Ali nikada ne ostavljam kesu koja će tu biti ceo dan ili čak celu noć. Međutim, često viđam da komšije ostave mokru obuću ispred vrata ako napolju pada kiša, ili čak ostave i kišobran da se osuši. Pitam se da li toliko nemaju mesta u stanu ili na terasi, pa moraju da svoje stvari ostavljaju ispred vrata, da bi ih ostali stanari pomerali ili čak šutirali po hodnicima", ogorčeno je ispričala sagovornica.

Ova priča je samo jedan u nizu primera neodgovornog ponašanja stanara u zgradama širom Beograda. Da li je ovo nedostatak prostora ili jednostavno nemar i nebriga za zajednički prostor, ostaje da se pita. Ono što je sigurno jeste da su ovi problemi sve češći i da je vreme da se nešto preduzme.

Ljudi, zar je stvarno toliko teško odneti smeće do kontejnera ili sušiti kišobran u svom stanu? Naša zajednička odgovornost je da očuvamo i uredimo prostor u kojem živimo, a ne da stvaramo haos na hodnicima. Vreme je da se probudi svest o važnosti očuvanja zajedničkog prostora i da se ovi problemi reše jednom zauvek!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
amerika

29.10.2023 17:20

U Beogradu su se naselili I kurta I murta, dosli iz suma I pecina, pa su tamo naucili da se tako ponasaju kao pecinski ljudi, treba gradonacelnik da postavi rampu I zandare kao nekad u kraljevini, I da se u grad ne pusta svaka olos ili da oformi inspekciju koja ce ici po zgradama, pa ako nadje smece ispred vrata da se rigorozno sranari kaznjavaju po djepu; posle trece kazne da im se stan oduzme, ako se podhitno nesto ne ucini po ovom pitanju, grad Bg ce izgledati kao jedna velika deponija...