BEOGRAD NA VRHU LISTE NAJLJUBAZNIJIH GRADOVA EVROPE: Evo na kom je mestu!

Autor:

Vesti

25.10.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedavnom istraživanju čitalaca časopisa o putovanjima CN Traveler, Beograd se ponosno pozicionirao na petom mestu na listi najljubaznijih gradova u Evropi.

BEOGRAD NA VRHU LISTE NAJLJUBAZNIJIH GRADOVA EVROPE: Evo na kom je mestu!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Na vrhu ove prestižne liste nalazi se čarobni italijanski grad Sijena, jedan od biseraca Toskane, koji je poznat po svojoj živahnoj atmosferi i zadivljujućoj gotičkoj arhitekturi. Međutim, Beograd je stigao na peto mesto, čineći ga izvanrednom evropskom destinacijom za sve ljubitelje putovanja.

Na drugom mestu liste nalazi se srdačni irski grad Kork, dok se na trećem mestu nalazi svima dobro poznati Dablin. Irci su poznati širom sveta po svojoj ljubaznosti, a Dablin vam pruža priliku da istinski upoznate lokalno stanovništvo. Na ovoj listi takođe su se našli španski gradovi Malaga i San Sebastian, koji nude istu dozu gostoprimstva i ljubaznosti.

Naravno, ni u drugim gradovima na ovoj listi neće vam manjkati prijateljski nastrojeni domaćini. Beograd je dokazao da je domaćin s velikim srcem, zajedno s drugim evropskim draguljima poput Bukurešta, Ljubljane i Dubrovnika.

Za sve putnike koji cene ljubaznost i gostoljubivost domaćina, ova lista pruža vodič za nezaboravna putovanja i iskustva. Bez obzira na to gde se odlučite otputovati u Evropi, možete biti sigurni da ćete biti srdačno dočekani. Beograd se ponosi svojim mestom na ovoj listi i nastavlja da otvara svoja vrata svim putnicima s toplim osmehom i prijateljskim duhom. Spremite se za nezaboravno putovanje i srdačno dočekanje u Beogradu, jednom od najljubaznijih gradova Evrope!

Celu listu pogledajte u nastavku:

Sijena, Italija
Kork, Irska
Dabiln, Irska
Helsinki, Finska
Beograd, Srbija
Malaga, Španija
San Sebastian, Španija
Dubrovnik, Hrvatska
Bukurešt, Rumunija
Ljubljana, Slovenija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading