''PIŠU PO NJIMA, RUŽNO JE I NEKULTURNO''! Bezosećajan čin dece FRAPIRAO građane, nakon OVOGA, žena uputila apel roditeljima!

Autor:

Vesti

10.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava našla se na meti mnogih komentara!

''PIŠU PO NJIMA, RUŽNO JE I NEKULTURNO''! Bezosećajan čin dece FRAPIRAO građane, nakon OVOGA, žena uputila apel roditeljima!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Dok sve češće prisustvujemo događajima za koje smo smatrali da se nikada neće desiti u Srbiji, postavlja se pitanje u kom vremenu živimo? Deca naglo odrastaju i preuzimaju uloge koje prljaju njihove nevine ruke, koje tek treba da istraže svet.

Baš kada pomislimo da smo videli sve i da nas ništa više ne može iznenaditi, pojavi se nešto što nas ponovno šokira. Nažalost, mlađi ljudi često svojim postupcima i neprikladnim ponašanjem izazivaju frustraciju kod starijih građana, a ova situacija se ovog puta odigrava na tri različite lokacije - Borči, Ovči i Kotežu.

Naime, jedna žena je na lokalnoj grupi na Fejsbuku uputila je molbu svim roditeljima i to ni manje ni više nego zbog cepanja umrlica!

Imam molbu za sve roditelje (Ovča, Borča, Krnjača, Kotež) da pričaju sa svojom decom i da ako vide neku umrlicu ili plakat, oglas da ih ne cepaju, ne crtaju ili pišu po njima, jer je to ružno i nekulturno - učtivo je zamolila žena.

Ova njena objava našla se na meti mnogih komentara, a dok su se mnogi slagali sa ovom ženom, bilo je i onih korisnika koji se potpuno slažu sa ovakvim posptupcima dece i nazivaju ih "pametnim", prenosi Srbijadanas.

- Pametna deca pokušavaju da očiste grad od silnih reklama i umrlica protivzakonito zalepljenih, mnogo je ružno videti to na sve strane. A komunalci nisu dužni da čiste nečije smeće, već da strogo kažnjavaju debile koji lepe sve i svašta - napisao je čovek vidno izrevoltiran, a sa njim se složilo još par njih.

- Čitam ovaj komentar i pune su mi oči suza, pitam se kako je onom ko je video šta je neko namerno pocepao - odgovorila je potištena žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading