ŠTA SE DEŠAVA U CENTRU ZEMUNA? Nepregledne kolone vozila, vozači stoje u mestu, opšti KOLAPS! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.09.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na beogradskim ulicama ponovno su se pretvorile u svakodnevnu muku za građane.

ŠTA SE DEŠAVA U CENTRU ZEMUNA? Nepregledne kolone vozila, vozači stoje u mestu, opšti KOLAPS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Jedan korisnik društvene mreže Instagram, objavio je snimak na kom se vidi kolaps u saobraćaju na opštini Zemun. Uz ovaj opis stoji i da je ovaj deo grada raskopan.

- U Zemunu pored Glavne, raskopan i Muhar... Opšti kolaps. Na snimku je Cara Dušana, kolona ka centru Zemuna - stoji u objavi na Instagram nalogu serbialive_beograd.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj. 

Gužve na beogradskim ulicama ponovno su se pretvorile u svakodnevnu muku za građane. Jutros nisu izostale kolone vozila koje su se usporeno kretale duž nekoliko ključnih saobraćajnica u glavnom gradu Srbije.

Najznačajniji problemi sa saobraćajem zabeleženi su na Pančevačkom mostu, gde su vozači bili zaglavljeni u smeru ka gradu.

I na mostu na Gazeli primećene su gužve, što, ipak, nije neuobičajeno za ovaj deo grada. Slične situacije su se odvijale i na Autokomandi i auto-putu za Novi Beograd, gde se takođe beležila veća količina vozila.

Zabrinjavajuće je da čitaoci iz različitih delova grada javljaju o problemima sa saobraćajem, često prateći svoje prijave fotografijama kolona vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Verona

25.09.2023 19:28

Motor je zakon.

goRun

25.09.2023 20:24

Samo jako, samo radikalski i napredno. Ološi bahati i nepismeni