BEOGRAĐANI, ZASLADITE SE I BUDITE HUMANITARCI! Najslađi ukusi Beograda uz humanitarni cilj 23. i 24. septembra na Trgu republike

Autor:

Vesti

21.09.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrudili smo se da Beograd upišemo na mapu sveta kao prestonicu slatkiša, a svi zainteresovani su pozvani da se uvere da su najslađi ukusi upravo u našoj prestonici!

BEOGRAĐANI, ZASLADITE SE I BUDITE HUMANITARCI! Najslađi ukusi Beograda uz humanitarni cilj 23. i 24. septembra na Trgu republike

Foto: Najslađi ukusi Beograda

Najslađa manifestacija u gradu pod nazivom Najslađi ukusi Beograda, tradicionalno će se održati za vikend koji je pred nama, 23. i 24. septembra na Trgu republike.

Petu godinu za redom, posetioci će moći da zaslade svoje dane uz poslastice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: bombone, kolače, sladolede, čokolade i mnoge druge proizvode koji će biti izloženi. Naoštrite čula za dobro poznate ukuse i pripremite nepca za one nove, koje do sada niste imali priliku da probate.

Kreirali smo pravi mali „slatki grad“, po uzoru na slične koji već godinama unazad krase mnogobrojne svetske metropole. Potrudili smo se da Beograd upišemo na mapu sveta kao prestonicu slatkiša, a svi zainteresovani su pozvani da se uvere da su najslađi ukusi upravo u našoj prestonici!

Pripremili smo poseban program za mališane, ali u slatkim đakonijama uživaće bez izuzetka svi uzrasti.

I ove godine festival će imati humanitarni karakter – slatkiši i poslastice biće distribuirani Sigurnoj kući i Svratištima na teritoriji grada Beograda.

Sve informacije o festivalu dostupne su na Instagram stranici https://www.instagram.com/najsladji_ukusi_beograda/

Manifestacija se realizuje uz podršku Grada Beograda, Opštine Stari grad i Turističke organizacije Beograda.

O ukusima se ne raspravlja, u ukusima se uživa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading