VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ovi delovi grada su zatvorene zbog takmičenja u triatlonu, izbegavajte deonicu kod ADE CIGANLIJE!

Autor:

Vesti

17.09.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretarijat za javni prevoz saopštio da će zbog održavanja sportske manifestacije ,,Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu 2023” na prostoru Ade Ciganlije danas određene deonice biti zatvorene u prestonici.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ovi delovi grada su zatvorene zbog takmičenja u triatlonu, izbegavajte deonicu kod ADE CIGANLIJE!

Foto: ST/D. KADIĆ

Kako navode iz Sekretarijata, svim motornim vozilima biće zatvoren izlaz i ulaz na Adu Ciganliju u periodu od 5.30 do 14.30 časova.

Takođe, na snazi će biti obustava saobraćaja na desnoj strani Mosta na Adi iz smera Novog Beograda (od Omladinskih brigada do petlje na Adi).

Takođe, za saobraćaj će biti zatvorena i Radnička ulica od Sajma i Savska magistrala u oba smera (biće zatvorene od Mosta na Adi do skretanja za Železnik).

Leva strana mosta iz smera Sajma ka Novom Beogradu biće prohodna za saobraćaj, dodaju.

I pešacima će biti zatvoreno šetalište i biciklistička staza na nasipu u periodu od 8 do 14 časova, od Ade Ciganlije do Beograda na vodi i biće preusmeravani na alternativni put preko Sajma i pored Knez Petrola.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading