SEKIROM TUKAO DEVOJKU, PUKLA JOJ SLEZINA OD BATINA: Siledžija uhapšen posle nezapamćene torture!

Autor:

Vesti

07.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Držao joj je nogu na grlu dok je ležala na zemlji prebijena, kaže Anđelija M., očajna majka nesrećne Ane

SEKIROM TUKAO DEVOJKU, PUKLA JOJ SLEZINA OD BATINA: Siledžija uhapšen posle nezapamćene torture!

Foto: epublila.rs, Privatna arhiva

Nemanja G. (41) iz Bariča uhapšen je zbog monstruoznog batinanja svoje devojke Ane M. (36) iz Zemuna, koju je četiri dana držao zatočenu u svojoj kući. Ana je nekako uspela da utekne i, na nagovor majke, ode u bolnicu.

Lekari su bili šokirani, odmah su joj, da bi joj spasli život, izvadili slezinu. Rekli su da je stigla pet sati kasnije, umrla bi!

Anina majka Anđelka kategorički tvrdi za Srpski telegraf i Republiku da je mama nasilnika Nemanje bila saučesnik u zločinu.

IZUBIJANA I GLADNA

- Sve se to dešavalo od 24. jula. Tada je ona otišla od kuće da živi kod njega. Nekoliko dana posle joj je bio isključen telefon i ja sam policiji prijavila njen nestanak jer mi se uopšte nije javila. Tek je 30. avgusta došla je kući sva izubijana, nisam mogla da je prepoznam, falilo joj je pola kose, nos razbijen. Ne znam kako je uspela tako da ide čak od Bariča do Zemuna autobusom. Ispričala mi je da ju je Nemanja tukao i držao zatočenu. A onda me je, izgladnela, pitala da li sme da uzme neku namirnicu. Hej! U svojoj kući to da pita! Za mene je to bilo ubistvo. Tek sam je treći dan, 1. septembra, nagovorila da ode u Zemunsku bolnicu - priča očajna Anđelka u jednom dahu.

Majka dalje kaže da su njenu ćerku sati delili od sigurne smrti.

- Tamo su je odmah operisali i izvadili slezinu. Doktor mi je rekao da bi umrla u roku od pet sati da nije došla u bolnicu. Sada više nije na intenzivnoj nezi, oporavlja se i mogu da je posećujem. Najgore mi je bilo kada mi je ćerka ispričala da joj je Nemanjina majka rekla na dan odlaska: "Nemoj takva da ideš, da ne vide tvoji, maskiraj se, evo ti korektor." Pa ta žena je danima slušala kako mi prebija ćerku i pravila se luda. Kako je mogla? I još joj govori da se našminka, a ona crna od povreda - govori naša sagovornica.

Anđelka navodi i da je policija u toku potrage, pre otkrivanja zločina, uspela da locira Anu u Nemanjinoj kući, a kada su tamo došli, kako tvrdi, njegova majka je rekla da nisu tu.

SREĆA DA JE ŽIVA

- Rekla je policiji da nisu kod kuće iako mi je ćerka rekla da su bili gore na spratu. I to je prikrila. Više puta ju je molila da ga ne prijavi policiji, a on joj je pretio telefonom kada je došla kući u Zemun sve do petka, kada je otišla u bolnicu, a on uhapšen. Samo da tog "gospodina" sud kazni kako treba. Sreća da mi je ćerka preživela. Sigurno smo spasli još neku ženu. Tukao ju je u svojoj sobi i pendrekom i sekirom. Šta će mu sekira u sobi?! Pa za završni čin. Držao joj je i nogu na grlu dok je ležala na zemlji prebijena. Nije mi rekla razlog zašto je počeo tako da se ponaša. Samo neka mi ona sad ozdravi. Ako treba ja ću joj dati organ, koji god da joj treba - očajna je Anina majka.

Nemanji se na teret stavlja protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu, a Osnovni sud, na predlog tužilaštva, odredio mu je pritvor do 30 dana.

Dosije kao telefonski imenik

Mediji su preneli da je Nemanja proveo već 12 i po godina u zatvoru zbog više krivičnih dela - teških krađa i razbojništva, posedovanja droge i napada na službeno lice. Navodno se trenutno nalazi u procesu lečenja od alkoholizma.

Objavio ženidbu s drugom drugom ženom

Nemanja je na svom profilu na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije s pretučenom Anom. Na slikama deluju srećno, nasmejani su i zagrljeni. Poslednju zajedničku fotografiju objavio je 24. avgusta, dva dana pre nego što je, kako se sumnja, otpočeo torturu nad svojom partnerkom, a u opisu je naveo: "Moja ljubav i ja."

Inače, samo tri meseca ranije, 22. maja, Nemanja je objavio da se oženio drugom ženom!

- Dragi prijatelji, bićete naknadno obavešteni o zvaničnom činu, koji će se održati u pravoslavnoj crkvi - obavestio je tada prijatelje.

NEMANJINA MAJKA: OTIŠLA JE NEPOVREĐENA!

Ljiljana G., majka uhapšenog Nemanje, tvrdi da je njegova devojka otišla iz njihove kuće nepovređena.

- Bila je tu oko mesec dana. Lečila se u Drajzerovoj, kao i moj sin. Nikada ih nisam čula da se svađaju, a kamoli tuku. Bili su na spratu, a ja ispod. Pokojne mi ćerke, nikada ne bih dala da bilo ko preda mnom udari žensko - kazala je ona za Srpski telegraf jecajući.

Ona navodi da je ceo avgust viđala Anu svaki dan i da je uvek bila raspoložena.

- Pa kako je bila zatočena, a ja je vidim svaki dan da izlazi napolje, u radnju, kod lekara... Često su išli na pecanje i u šetnju. Ne znam šta joj bi, da priča takve priče. Ne znam kako ću ovo da preživim - ispričala je Ljiljana u očaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading