RASPISANA POTERNICA ZA ĐILASOVIM JURIŠNIKOM! Pretio smrću gradonačelniku Novog Sada, pa pobegao u Hrvatsku

Autor:

Vesti

01.09.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj mladić rodom je iz Jagodine, ali već neko vreme neprijavljeno stanuje u Novom Sadu gde pravi brojne prekršaje i krivična dela.

RASPISANA POTERNICA ZA ĐILASOVIM JURIŠNIKOM! Pretio smrću gradonačelniku Novog Sada, pa pobegao u Hrvatsku

Foto: printscreen

Miloš R. (30), osumnjičeni za upućivanje pretnji smrću gradonačelniku Novog Sada, Milanu Đuriću, napustio je Srbiju!

Poznat policiji od ranije zbog vandalskog ponašanja, ugrožavanja bezbednosti građana i promovisanja mržnje i netrpeljivosti prilikom protesta na Šodrošu, ovaj "jurišnik" Dragana Đilasa pobegao je u Hrvatsku, piše 24sedam.rs, i za njim je raspisana poternica.

Rodom iz Jagodine, već neko vreme neprijavljeno stanuje u Novom Sadu gde pravi brojne prekršaje i krivična dela.

Foto: printscreen

 

 

Naime, on se takođe sumnjiči da je čekićem polomio izlog na prostorijama Srpske napredne stranke.

To što je ovaj Đilasov opozicioni jurišnik odlučio da spas od zakona potraži baš Hrvatskoj i nije toliko čudno, ako se zna da je hrvatska propagandana mašinerija punom parom podržavala političke proteste dela opozicije prethodnih nekoliko meseci.

Takođe, brojni hrvatski zvaničnici su otvoreno pružali podršku nasilnom preuzimanju vlasti na ulici u Srbiji, tako da nije iznenađujuće što opozicionari posle kršenja srpskih zakona beže upravo u zemlju koja ih sve vreme, manje ili više otvoreno, podržava.

Podsetimo, sa profila pod imenom "fotomarksizam" na Instagramu je objavljena fotografija Milana Đurića uz poruku: "Džabe je ovaj gradonačelnik kad nema pojma. Da zna nešto - rekao bi nekad nešto pametno. Šta više, kada bi istina dobio metak, lako bi ga zamenili nekim drugim-toliko ne vredi ništa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading