DA LI BI OVO UOPŠTE TREBALO DA BUDE PREDMET SPORA!? Vozač se posvađao sa putnicima, zaustavio autobus, pa nije hteo da krene! RAZLOG I VIŠE NEGO NEOPRAVDAN!

Autor:

Vesti

31.07.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije to prvi put da se vozači bune kad im se traži da uključe klimu. Potpuni apsurd da se uopšte raspravljaju na ovoj temperaturi da li će uključiti klimu, pišu "Tviteraši".

DA LI BI OVO UOPŠTE TREBALO DA BUDE PREDMET SPORA!? Vozač se posvađao sa putnicima, zaustavio autobus, pa nije hteo da krene! RAZLOG I VIŠE NEGO NEOPRAVDAN!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Na Tviteru se pojavila objava u kojoj piše da vozač na liniji 65 u Beogradu nije hteo da vozi jer se posvađao sa putnicima zato što nije uključio klimu.

 

 

- Vozač na liniji 65 se posvađao sa putnicima i nije hteo da vozi, jer nije hteo da uključi klimu, a uključio sebi. U čemu je problem, vozači? Da li je autobus vaša kuća, pa iz svog džepa finansirate tu klimu? Da li znate da je napolju elementarna nepogoda - piše u tvitu koji je pokrenuo lavinu komentara.

- Nije to prvi put da se vozači bune kad im se traži da uključe klimu. Potpuni apsurd da se uopšte raspravljaju na ovoj temperaturi da li će uključiti klimu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Baš u 65-ici sam prisustvovala svađi između putnice i vozača baš po pitanju klime. Milijardu stepeni u autobusu, on ne uključuje klimu zato što mu smeta. Izgleda da je to taj isti vozač.

Ipak, neki su prokomentarisali da je nemoguće da vozač može da uključi samo sebi klimu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading