NA KARABURMI SVE STALO! Sudarila se dva autobusa: Stvaraju se gužve, narod se svađa sa vozačem...opšti metež! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

26.07.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na staroj okretnici na Karaburmi sudarila se dva autobusa.

NA KARABURMI SVE STALO! Sudarila se dva autobusa: Stvaraju se gužve, narod se svađa sa vozačem...opšti metež! (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jutros oko 7 i 20 na staroj okretnici na Karaburmi sudarila su se dva autobusa.

Do nezgode je došlo kada je autobus na liniji 25 krenuo da zaobiđe 16. Tom prilikom su se sudarili i sada je okretnica potpuno blokirana zbog čega drugi autobusi ne mogu da prođu.

Budući da je vreme jutarnjeg "špica" kada svi idu na posao, građani su nervozni, na ulici je veliki broj njih, koji insistiraju da vozač autobusa uđe u kontrasmer kako bi se pomerili iz ove "gužve".

 

Jedan autobus 25 je ušao u kontra smer, ali se sve više ljudi skuplja na okretnici i dolazi čak i do svađe između njih i vozača.

Po svemu sudeći preusmeren je saobraćaj, budući da nema novih autobusa na okretnici, a još uvek se čeka dolazak policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading