PAŽNJA! OPASNOST U CENTRU GRADA: Strujne žice pale kod autobuskog stajališta!

Autor:

Vesti

20.07.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled naleta superćelijske oluje na Beograd. tokom noći, na Terazijama je nastalo alarmantno stanje.

PAŽNJA! OPASNOST U CENTRU GRADA: Strujne žice pale kod autobuskog stajališta!

Foto: republika.rs

Ovog jutra Beogradjane je zatekla zabrinjavajuća  situacija i na Terazijama, gde su pali strujni klablovi uz autobusku stanicu usled sinošnje oluje. 

"Pažnja opasnost"-  istaknuto je duž kablova koji su označeni drečavo narandžastom bojom. 

Republika

Foto: republika.rs

Terazije posle oluje

Ovakva i slične slike posle udara Superćelijske oluje, danas su normalna pojava u Beogradu, a ekipe koje saniraju probleme su na terenu. 

- Joj, ovo je strašno opasno, najviše zbog dece i starih ljudi koji prolaze ovuda i iz radoznalosti mogu da pipnu žice u kojima su strujni provodnici. Potrebno je hitno reagovati i prioritet moraju biti najfrekfentnija mesta kao što su Terazije - rekla je za Republiku gospodja koja je izašavši iz autobusa nabasala na opasne žice.

Inače, prolazak oluje kroz naš region naneo je ozbiljne štete. Ono što je ovu oluju učinilo razornom jeste vetar orkanske jačine.

Pretpostavlja se da su udari dostizali i 200 kilometara na čas. Meteorolozi upozoravaju na nove udare. Zbog mogućih oluja u većem delu Srbije upaljen je naradažasti meteoalarm. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/shorts/BAUhq3Oj4u0

 

Komentari (0)

Loading