PRAVDA JE POBEDILA! Petković se oglasio nakon puštanja Radoša iz pritvora: Zašto je bio utamničen kada svi znaju da nije bio kriv?

Autor:

Vesti

23.06.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju se oglasio na Tviteru

PRAVDA JE POBEDILA! Petković se oglasio nakon puštanja Radoša iz pritvora: Zašto je bio utamničen kada svi znaju da nije bio kriv?

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se na svom Tviter profilu nakon vesti da je Radoš Petrović, Srbin sa severa Kosova i Metohije koji je prvi uhapšen 29. maja u Zvečanu, danas uz položeno jemstvo pušten na slobodu.

- Pravda je pobedila, Radoš Petrović je pušten na slobodu! Zašto je bio utamničen 26 dana, kad svi znaju da nije bio kriv o čemu postoje i dokazi? Osmoro Srba je uhapšeno na pravdi Boga i svi moraju da budu oslobođeni! Borićemo se za sve njih dok ne budu opet sa svojim porodicama! - napisao je Petković na Tviteru. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (42)

Loading
Mira

23.06.2023 19:32

Rados nije ni trebao da bude u zatvoru. Prema njemu je ucinjena ogromna nepravda.

Milenko

23.06.2023 19:32

Pravda je pobedila. Da se objasni zašto je držan 26 dana u pritvoru.

Sofija

23.06.2023 19:35

Srbija ce se boriti da nas narod na KiM ne bude vise nepravedno privodjen od strane Kurtija kao sto se to desilo Radosu.

Mila

23.06.2023 19:38

Petkovic je u pravu. Svi Srbi sa KiM koji su nepravedno zatvoreni moraju sto pre da budu na slobodi.