SAZNAJEMO! Opozicija već deli resore u prelaznoj vladi - ĆUTA TRAŽI FOTELJU U MINISTARSTVU ENERGETIKE, ZELENOVIĆ PUCA NA MESTO MINISTRA PRAVDE!

Autor:

Vesti

15.06.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se vlast u Srbiji grčevito bori da sačuva krhki mir na Kosovu i Metohiji i pokušava da preko međunarodnih kanala urazumi potpuno nerazumnog premijera takozvanih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, vajni srpski opozicionari dele fotelje i resore!

SAZNAJEMO! Opozicija već deli resore u prelaznoj vladi - ĆUTA TRAŽI FOTELJU U MINISTARSTVU ENERGETIKE, ZELENOVIĆ PUCA NA MESTO MINISTRA PRAVDE!

Foto: Tanjug/estock

Kako saznaje Republika, u opozicionom imaginarijumu otpočeo je svojevrsni politički rijaliti program pošto dežurni opozicioni hejteri već dele ministarstva u takozvanoj prelaznoj vladi za koju se nadaju da će dobiti ukoliko se nastave vikend protesti koji prethodnih nedelja održavaju u Srbiji.

Prema našim informacijama, na jednom od sastanaka na kojima su učestvovali viđeniji opozicionari, funkcije su praktično razgrabljene.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Ćuta vidi sebe kao ministra energetike. Čovek je umislio da je rođen za tu funkciju, a sebi pripisuje zasluge u vezi sa protestima o litijumu. Praktično, on je to mesto već pikarao i ne bi ga prepustio nikom drugom - kaže naš sagovornik upoznat sa detaljima sastanka i podvlači da su i apetiti drugih opozicionara izuzetno veliki.

- Savo Manojlović puca na jednu od vodećih funkcija, a Nebojša Zelenović je sebe video kao, ni manje ni više, nego kao budućeg ministra pravde. Ej, Zelenović ministar pravde?! - čudi se naš sagovornik.

Republika

Foto: Printskrin

 

I zaista, ako se imaju u vidi samo poslednji skandali čiji su vinovnici pomenuta trojica opozicionara, jasno je da bi se Srbija vrlo brzo survala u ambis ukoliko bi se nekim čudom oni dokopali vlasti.

Kako je Republika već pisala, Manojlović bi možda mogao da bude ministar za lažne vesti, pošto je na društvenim mrežama objavio potpuno izmišljenu izjavu američkog ambasadora Kristofera Hila.

SAD je srećna zemlja jer nema američkog ambasadora. Rusija je srećna zemlja jer nema ruskog ambasadora. Kod nas su političari bahati prema narodu, a snishodljivi prema ambasadorima. Potrebni su oni koji će poštovati svoje građane, a biti dostojanstveni pred strancima - napisao je Manojlović, ali su ga tviteraši ubrzo spustili na zemlju.

 

 

Što se tiče Aleksandra Jovanovića Ćute (Šute - nadimak koji je dobio nakon što se besramno šlihtao hrvatima prisvajajući njihov izraz "prosvjed"), samo u poslednja dva dana napravio je toliko gafova da bi svako ko se iole razume u politiku i želi dobro svojoj zemlji morao da zapita da li je u pitanju neslana šala ili Ćuta zaista vidi sebe na tako odgovornoj poziciji kakva je pozicija ministra energetike.

Kako je Republika već pisala, tviteraši su se žestoko sprdali sa njegovom najavom da će blokirati celu Srbiju,

 

 

- Ako Vučić do četvrtka u ponoć ne ispuni zahteve opozicije, Ćuta će u petak da blokira celu Srbiju. Kraj vica! - navodi se u jednoj od objava na Tviteru.

Koliko je Ćuta nedorastao takvoj funkciji na koju puca, svedoči i njegova nebulozna izjava o Emiliji Popadić, fiktivnoj ličnosti iz serije Bolji život koju tumači glumica Svetlana Bojković.

- Postavlja se pitanje šta je njima u glavi, to niko normalan, ko ne želi da izazove ovakvu buru i reakciju, opštu pobunu, ne bi uradio. Namerno gura prst u oko, glumce targetira, proziva masovno, šta očekuje, da glumci ćute? Glumci nisu neko za koga je navikao da ga prozivaju, on nama dira u detinjstvo, ne dira on Cecu Bojković, nego Emiliju Popadić, ne dira Nikolu Koju, neko Nikolu iz ‘Mi nismo anđei’, e pa Vučiću, mi nismo anđeli, dobićete to, one ljude koji su bili anđeli, dobićeš opštu pobunu, samo nastavi da čačkaš glumce - odvalio je Ćuta.

 

Šta tek reći o Nebojši Zelenoviću, šabačkom potrčku Dušana Petrovića, koji gotovo svakodnevno poziva na uvođenje sankcije Rusiji i čoveku koji se nedavno proslavio suludim zahtevom da Srbija uvede ratnu mornaricu. (?!)

Imajući sve navedeno u vidu jasno je kakav bi brodolom u rekordnom roku pretrpela Srbija da se opozicioni trio nekao ostvari svoj naum i dočepa se vlasti.

Na sreću građana Srbije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u više navrata nedvosmisleno je rekao da "prelazne vlade neće biti", tako da će većinska Srbija biti pošteđena egzibicionista kakvi su Zelenović, Manojlović i Ćuta.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Ksenija

15.06.2023 16:18

Opozicija se baš zaigrala već su počeli da dele fotelje iako nema reči o prelaznoj vladi.

Danijela

15.06.2023 16:19

Mogu samo da maštaju o resorima.

Ljilja

15.06.2023 16:25

Ćuta je dobar za neku komediju, to danas svi mogu da potvrde ali za fotelju je već poguban!!!!

Tanja

15.06.2023 16:25

Ma opoziciji je samo vlast i fotelja bitna,ne misle oni ni na narod ni na državu. Samim tim što su iskoristili tragediju za svoje političke proteste oni su i pokazali da im država uopšte nije bitna.