OGLASILI SE IZ UNIVERZITETSKE DEČIJE KLINIKE: Evo u kakvom su stanju povređeni đaci (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.05.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica sa povredom glave je i dalje na operacionom stolu.

OGLASILI SE IZ UNIVERZITETSKE DEČIJE KLINIKE: Evo u kakvom su stanju povređeni đaci (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Doktor Siniša Dučić direktor Univerzitetske dečija klinike rekao je za Republiku u kakvom se stanju nalaze deca povređena u pucnjavi koja su dovežena u ovu zdravstvenu ustanovu.

- Jutros je prebačeno troje dece iz škole, upucana deca, dva dečaka trinaestogodišnja, jedna devojčica. Oba dečaka su neuro-vaskularno stabilna. Radi se o prostrelnim ranama donjeg ekstremiteta, oni primaju antibiotsku terapiju. Devojčica ima povredu glave, devojčica je u operacionoj sali, odmah je tamo upućena po dolasku. Teška telesna povreda - rekao je Dučić za Republiku.

Dečak Kosta Kecmanović (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio osmoro učenika, a pored njih i čuvara.

Kako se nezvanično saznaje, dečak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake. Samo u tom kabinetu ubio je šestoro i više povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading