IZBODEN MUŠKARAC U BEOGRADU! Hitno prevezen u Urgentni centar!

Autor:

Vesti

20.01.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja dva dana u Beogradu su se desila 3 napada nožem.

IZBODEN MUŠKARAC U BEOGRADU! Hitno prevezen u Urgentni centar!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

Noćas je u Beogradu izbodena nožem jedna muška osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Incident se dogodio u Spasovdanskoj ulici, a izbodeni muškarac je prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana prva pomoć.

U Beogradu se noćas do 06.00 sati dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše povređena.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su noćas 104 puta, od toga 12 na javnom mestu. Uglavnom su pomoć tražili hronični bolesnici, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Podsećamo, još dva slučaja napada nožem dogodila su se juče. Dvadesetdvogodišnjak izboden je kod pošte u Borskoj ulici u Rakovici juče ujutru oko 3 časova

Incident se dogodio zbog svađe u saobraćaju kada je mladiću bahati vozač uleteo u traku isekavši mu put. 

Nakon toga je nastala kraća verbalna rasprava, a onda je napadač izvukao mladića iz automobila, pretukao ga i zadao mu više ubodnih rana. On je u teškom stanju prevezen na VMA. Napadač je sa lica mesta pobegao, a policija intenzivno traga za njim.

 

A.T. star 15 godina primljen je Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj sa posekotinama ruke i noge.

Njega je, kako se sumnja, na ulici presrela grupa mladića i jedan od njih ga je ubo u nogu i ruku. Kako je maloletnik ispričao, on ih od ranije nije poznavao. U bolnici su mu kontatovane lakše telesne povrede, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading