SVI SMO MU GOVORILI DA PREKINE VEZU SA UDATOM ŽENOM! Komšije ubijenog muškarca u Kikindi u šoku! BIO JE DOBAR!

Autor:

Vesti

03.01.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin kakav Kikinda ne pamti - u svojoj porodičnoj kući, ubijen je T.Z.

SVI SMO MU GOVORILI DA PREKINE VEZU SA UDATOM ŽENOM! Komšije ubijenog muškarca u Kikindi u šoku! BIO JE DOBAR!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Njega je, kako se sumnja, jutros ubio Z. M. i onda se obesio u potkrovlju iste kuće.

Prema prvim, nezvaničnim saznanjima, motiv za ubistvo bila je - ljubomora. Komšije kažu da je T.Z. šest, sedam godina bio u vezi sa udatom ženom, koja je čak imala i unuke. Navodno je to E. M., čiji je muž Z.M. radio u inostranstvu i, kako se priča, znao je za njihovu vezu. Navodno je i u noći između ponedeljka i utorka ta žena bila u kući T.Z. i on ju je, po pričanju komšija, odvezao na posao, u pekaru, gde je radila.

- Njen muž ga je sačekao ispred kuće, kada se T.Z. vratio. Izgleda da ga je najpre udario čekićem i telo uvukao u kuću, a tamo ga dodatno ubo nožem. Možda ima i više uboda. Onda je ubica otišao u potkrovlje i tamo se obesio – kaže jedan komšija.

Ubijeni T.Z. je sam živeo u kući. Nije se ženio i nema decu. Ima više braće i sestara. Radio je kao kondukter u javnom preduzeću, a prošle godine se penzionisao. Njegove komšije svedoče da je bio vrlo dobar čovek, odmeren, sa svima u dobrim odnosima i spreman da učini uslugu.

- Nije zaslužio da tako završi. Znali smo da je u vezi sa tom ženom. Ona je dolazila tu i noćivala. Ja sam mu čak govorio da prekine tu vezu, jer ona ima i unučad, ali bi se on onda malo naljutio na mene. Nažalost, dogodilo se najgore – potresen priča komšija i prijatelj V.K. koji živi u istoj ulici.

T.Z. se juče ujutru nije pojavio kod komšija, sa kojima je redovno pio kafu.

- Moj muž ga je pozvao telefonom, nije se javljao. Slala sam mu i SMS poruke, nije odgovarao. Meni vrag nije dao mira, pa sam došla do kapije i videla krv na vratima. Kada je muž prišao bliže jasno se videla krv. Pozvali smo komšinicu koja radi u policiji, jer mi od straha nismo mogli ni da se setimo broja. Ona je obavestila policiju, brzo su došli. U kući su najpre našli mrtvog T.Z, a u potkrovlju drugog čoveka, koji se tamo obesio - ispričala je V.K. čija je kuća tačno naspram one u kojoj se zločin dogodio.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading