JEZIVI DETALJI ZLOČINA U KIKINDI: Zbog ljubomore kasapio čoveka nožem i čekićem mu razbio lobanju, a onda digao ruku na sebe!

Autor:

Hronika

03.01.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kući u kojoj se dogodio zločin u Kikindi na više mesta su pronađeni tragovi krvi, ali i oružje.

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U KIKINDI: Zbog ljubomore kasapio čoveka nožem i čekićem mu razbio lobanju, a onda digao ruku na sebe!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

U Kikindi, u ulici Železnička Novi red, dogodilo se ubistvo i samoubistvo, kada su danas pronađena dva tela muškarca.

Navodno, sve se odigralo kada je muškarac ubio drugog muškarca čekićem jer je sumnjao da je bio u vezi sa njegovom ženom. Nakon toga, on se obesio.

Kako se saznaje, pronađeno je telo muškarca T. Z. (63) u kući, a imao je povrede na stomaku koje su nanesene nožem. Oko vrata je imao uže zategnuto sa tragovima krvi, na glavi i na čelu povrede što pokazuje da je imao prelom lobanje.

Na stolu je, prema prvim saznanjima, pronađen nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored WC šolje pronađen čekić na kojem su bili takođe tragovi krvi, piše Blic.

Policija je na tavanu kuće pronašla NN mušku osobu, bez znakova života, koja je bila obešena o drvenu gredu krova.

Na obući i odeći su bili tragovi krvi.

Ovo nije prvi zločin za koji se saznalo danas u Srbiji.

Da podsetimo, u centru Bačke Palanke sinoć oko 23 sata izboden je mladić star 16 godina iz Futoga.

Njega je nakon kraće rasprave nožem izbo njegov vršnjak iz Bačke Palanke.

Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i hitne pomoći.

Ranjeni mladić iz Futoga prebačen je u Novi Sad, ali njegovo trenutno stanje nije poznato.

Napadač je odmah uhapšen, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

Više detalja biće poznato nakon istrage.

Užas se desio i u Kragujevcu, kada je pacijent duševne bolnice T. N. (63) u petak stolicom nasmrt pretukao drugog pacijenta, B. R., navodno jer mu je ovaj dugovao nešto novca.

Obojica su se lečili od šizofrenije, ali su redovno primali terapiju i ranije nisu pokazivali znake agresije, prenose mediji.

Kako se saznaje, stravičan zločin dogodio se u petak, 30. decembra 2022, između 15 i 16 sati, u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" u Kragujevcu.

Dobro obavešten izvor kaže da kobnog dana ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Štićenik doma T. N. (63) teškom stolicom od punog drveta udario je u glavu mlađeg štićenika B. R. dok je ovaj ležao u svojoj sobi, u krevetu, odmarajući se nakon ručka. Pogodio ga je stolicom pravo u slepoočnicu, pa je B. R. brzo podlegao povredama - otkriva izvor Informera, i precizira:

- Na snimcima video-nadzora vidi se da je T. N. u vreme zločina nekoliko puta ulazio i izlazio iz sobe u kojoj je spavao B. R. Kamere ne pokrivaju unutrašnjost soba, ali su zaposleni videli na snimku da je T. N. u jednom trenutku seo na stolicu u hodniku ispred sobe B. R. Odmah su shvatili da se dešava nešto neobično, pa su otrčali do sobe B. R. i zatekli stravičan prizor. Pokušali su da mu pruže prvu pomoć, ali nije mu bilo spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading