GDE JE I ŠTA RADI LUKA BOJOVIĆ? Advokat otkrio svoja saznanja!

Autor:

Vesti

01.12.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Advokat Luke Bojovića izjavio je da trenutno ne zna gde se nalazi njegov klijent.

GDE JE I ŠTA RADI LUKA BOJOVIĆ? Advokat otkrio svoja saznanja!

Foto: Republika.rs

- Bio sam na aerodromu da sačekam Bojovića i pomognem, ako zatreba, u proceduri kao njegov advokat. Pošto je izašao sa aerodroma, zajedno smo otišli do vozila koje ga je, zajedno sa prijateljima tu već čekalo. Ne znam gde je tačno posle otišao. Pretpostavljam kući, gde ga željno čeka porodica. Možda i kod prijatelja - izjavio je Borivoje Borović za "Novosti".

- Od sinoć kad smo se na aerodromu rastali nisam se čuo sa Lukom Bojovićem. Sa klijentima se ne družim privatno. Verujem da je na sigurnom, da odmara od puta i svega i da je na sigurnom. Gde, ne znam. Kad i ako bude potrebe, sigurno ćemo se čuti - kaže Borović.

Podsetimo, na aerodromu Nikola Tesla, sinoć se pojavio advokat Borivoje Borović koji je dočekao Luku Bojovića. Advokat nije želeo da komentariše dolazak svog klijenta, niti dalji postupak, dok avion iz Madrida sa Bojovićem, ne sleti na aerodrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading