VAŽNO OBAVEŠTENJE! U nedelju izmenjen saobraćaj u centru Beograda, ovo je razlog!

Autor:

Vesti

14.10.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog Trke oslobođenja grada Beograda, u nedelju od 18 časova do 22.30 časova biće izmenjene linije javnog prevoza u ulicama Kolarčevoj, Terazije i Kralja Milana - deo do Ulice kneza Miloša, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

VAŽNO OBAVEŠTENJE! U nedelju izmenjen saobraćaj u centru Beograda, ovo je razlog!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Kako je navedeno, trolejbusi na liniji 29 saobraćaće od terminusa „Medaković 3” do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linije E2 u oba smera će saobraćati ulicama Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Autobusi sa linije 27 će saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom, Trg republike, odnosno od Trga republike redovnom trasom.

Vozila sa linije 31 će u oba smera ići ulicama Studentski trg, Vasinom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjinom, Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E9 će u oba smera, umesto preko Terazija, saobraćati od Trga Slavija Beogradskom ulicom, Bulevarom kralja Aleksandra, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom i dalje redovnom trasom.

Umesto autobuske linije EKO2, privremeno se uspostavlja autobuska linija EKO2L, koja će saobraćati na relaciji Beograd na vodi - Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i E2 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića koristiti stajalište „Trg republike” u Makedonskoj, koje u redovnom režimu koriste vozila sa linija 28 i 41 ispred „Dunav osiguranja”, precizirano je u saopštenju, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/sport/ostali-sportovi/384199/formula-1-beograd-uzivo

Komentari (0)

Loading