BIĆE KOLAPSA, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Ove linije su izmenjene u Beogradu!

Autor:

Vesti

17.09.2022

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda u prestonici se održava veliki broj događaja, pa je došlo do promena u Gradskom saobraćajnom preduzeću

BIĆE KOLAPSA, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Ove linije su izmenjene u Beogradu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Zbog velikog broja događaja u Beogradu će tokom vikenda biti na snazi izmene saobraćaja na brojnim linijama javnog gradskog prevoza, a neke ulice će biti zatvorene za saobraćaj.

Danas će zbog promocije novih oficira od osam do 13 časova za saobraćaj biti zatvorene centralne gradske ulice i to Takovska, od 27. marta do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, zatim Trg Nikole Pašića od Terazija do Kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra, od Beogradske do Kneza Miloša.

Danas i sutra biće ukinute trolejbuske linije 22L, 28, 40 i 41, a uspostavljene autobuske linije 40A Zvezdara - Banjica 2 na trasi trolejbuske linije 40, osim u subotu, od osam do 14,30 časova kada će autobusi saobraćati delimično izmenjenom trasom, u oba smera i to Cvijićeva, Zdravka Čelara, Starine Novaka, Beogradska, Trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom trolejbuske linije 40 do Banjice 2.

Brojne izmene su najavljene i na autobuskim linijama javnog gradskog prevoza a sve informacije o izmenama u javnom gradskom prevozu mogu se naći na sajtu www.bgprevoz.rs , prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading