Haos u centru Beograda: Jurio i bacao se pred autom koji je srušio devojku s motora (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.09.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informativnim telegram kanalima kruži video još jedne tuče koja se odigrala na sred jedne od najprometnijih raskrsnica u Beogradu.

Haos u centru Beograda: Jurio i bacao se pred autom koji je srušio devojku s motora (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

tuča na raskrsnici

Prolaznici na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Ruzveltove danas su bili svedoci uznemirujućeg incidenta. Kako se navodi u opisu snimka, čovek u sivoj trenerci je oborio devojku koja je bila na motoru.

Srećom, prilikom sudara niko nije bio teže povređen, ali je onda došlo do rasprave koja je eskalirala nasiljem. Uznemiren i vidno besan, čovek je poželeo fizički da se obračuna sa drugima akterom događaja, odnosno sa licem koje je oborilo devojku sa motora. 

Raskrsnica kod Vukovog spomenika, odnosno ugao Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove, jeste jedna od najprometnijih u prestonici, a gužve izazivaju napetost među učesnicima u saobraćaju, te smo sve češće svedoci razmirica izazvanih nesuglasicama i nezgodama u saobraćaju koje se završavaju fizičkim obračunima. 

Podsetimo, ni jučerašnji dan nije prošao bez incidenata i koškanja u saobraćaju.

Video snimak obračuna možete pogledati u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading