Uhapšen silovatelj Igor Milošević

Autor:

Hronika

30.09.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Milošević serijski silovatelj uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti, saznaje Blic.

Uhapšen silovatelj Igor Milošević

Foto: V.Lukić

Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

- Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivilna prijava od strane dnevnih novina ,,Informer'' protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS - navode u Tužilaštvu.

Kako dodaju, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim,odnosno davanja izjava za vreme snimanja.

- U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom tužilaštvu - navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Igor Milošević je nedavno izašao iz zatvora nakon petnaestogodišnje robije, a tokom svog života ukupno je "ležao" 30 godina zbog silovanja šest žena. Njegov izlazak na slobodu uznemirio je brojne Beograđane koji su od tog momenta neprestano pratili njegovo kretanje. Milošević je navodno počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

30.09.2022 13:09

Nisam ni sumnjala u našu policiju i vlast....moja unuka i druga djeca mogu mirno da idu u školu,fakultet....