SJAJNE VESTI ZA BEOGRAĐANE! Gradonačelnik Šapić najavio: Radovi na putevima od sada noću! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.09.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će uskoro postati praksa da se radovi na putevima prestonica obavljaju noću.

SJAJNE VESTI ZA BEOGRAĐANE! Gradonačelnik Šapić najavio: Radovi na putevima od sada noću! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Info tim SNS

Tako se radi u svim civilizovanim zemljama, napomenuo je Šapić i rekao da će se ovom praksom, ali i radom subotom i nedeljom, poboljšati kvalitet života građana Beograda i ubrzati radovi.

- Sva naša javna preduzeća, pre svega mislim na Beograd put, svi naši izvođači i podizvođači, kada god je to moguće, rade noći, subotom i nedeljom - istakao je gradonačelnik i dodao da se to ne odnosi na one radove koji ne smeju da se prekidaju.

 

 

Beograđani moraju da imaju prioritet i učinićemo sve što je potrebno da rasteretimo gužve u saobraćaju pa čak i kad su ovakvi radovi u pitanju. Pokušaćemo i da u jutarnjim i popodnevnim špicevima izbegavamo takve radove kada god to bude bilo moguće i u te svrhe ćemo imati posebnu komisiju u Sekretarijatu za saobraćaj koja će raditi na organizaciji gradilišta kako bi ljudima u tom delu grada gde se radovi obavljaju, olakšali funkcionisanje dok se radovi ne završe - rekao je Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vanja

11.09.2022 12:14

Bravo, najzad da neko pokrene tu temu,a nadam se i da je operativno sprovede u delo, u svakom slučaju manje gužve i nervoze ako se realizuje najava gradonačelnika.