UHAPŠENA ČETVORICA MONSTRUMA, ZA PETIM SE TRAGA! Sedam sati silovali devojčicu (11) u Prištini! Dete u šoku, smešteno u sigurnu kuću!

Autor:

Vesti

30.08.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekrem Redžepi (26), njegov brat i još dva muškarca koji su osumnjičeni za silovanje devojčice su privedeni u policiju.

UHAPŠENA ČETVORICA MONSTRUMA, ZA PETIM SE TRAGA! Sedam sati silovali devojčicu (11) u Prištini! Dete u šoku, smešteno u sigurnu kuću!

Foto: Shutterstock

Kosovska policija privela je ukupno četiri osobe osumnjičene za silovanje maloletnice u Prištine, dok je peta identifikovana i za njom se traga, prenosi Gazeta Ekspres.

- Osumnjičeni za silovanje maloletnice su Ekrem Redžepi (26), dok su njegov brat i druga dvojica privedenih maloletni. Petoj osobi je pretresena kuća u kojoj nije pronađen i za njom se traga - saopštila je policija.

Kako se navodi, Redžepi je od ranije poznat policiji za slična krivična dela kao i za druga krivična dela i on se na ročištu za određivanje pritvora branio se ćutanjem. Sud je braći u ponedeljak odredio jednomesečni pritvor.

Podsećamo, devojčicu staru 11 godina sedam sati su silovala petorica muškaraca.

Slučaj se dogodio u subotu uveče, a prema informacijama, 11-godišnja devojčica je silovana u periodu od 17.30 do 00.30 časova. Više o ovom frapantnom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading