ŽENA KIDNAPOVALA DEVOJČICU (7) DA BI JE NJEN DEČKO SILOVAO! Manijak bacio dete KROZ PROZOR kad je završio zlostavljanje! NEZAPAMĆEN ZLOČIN!

Autor:

Svet

30.08.2022

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijak je mahao i smeškao se dok je provođen.

ŽENA KIDNAPOVALA DEVOJČICU (7) DA BI JE NJEN DEČKO SILOVAO! Manijak bacio dete KROZ PROZOR kad je završio zlostavljanje! NEZAPAMĆEN ZLOČIN!

Foto: pixabay.com

Jedna Ruskinja je uhapšena jer je navodno kidnapovala devojčicu (7) da bi je njen dečko silovao.

 

 

 

Andrej Komaricki (46), suočava se sa optužbama za silovanje i pokušaj ubistva zbog svog učešća u zaveri nakon što je optužen da je izbacio devojčicu kroz prozor na drugom spratu u pokušaju da je ubije.

Njegova devojka Veronika Homčuk (28) optužena je da je kidnapovala dete tako što je pod lažnim izgovorom namamila u njen stan, gde se navodno dogodio brutalni napad, prenosi Dejli mejl.

Dete se bori za život nakon što je prebačeno u bolnicu u "teškom stanju", navode lokalni izveštaji na udaljenim ruskim Kurilskim ostrvima severno od Japana.

- Zaista je teško naći reči za ono što se dogodilo - piše Komsomolskaja Pravda.

- Veronika je, prema našim izvorima, izabrala žrtvu na igralištu za perverznjaka i pedofila. Kada se završilo, životinja od čoveka je bacila dete kroz prozor - dodaje taj list.

Izvori za sprovođenje zakona takođe su rekli za medije da je muškarac ranije bio u zatvoru zbog silovanja.

Skoro 20 godina razlike između muškarca i žene, kada je Veronika rođena, Andrej je već bio u zatvoru zbog silovanja.

- Čovek je mahao i smeškao se dok je bio provođen. Incident je užasnuo meštane u Kurilsku, gradu od 1.000 ljudi u kome se '"svi poznaju" - navodi se u izveštaju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading