BEER FEST PUK'O K'O ZVEČKA: Katastrofalna organizacija razbesnela ljubitelje piva, organizatori brže-bolje digli ruke od "inovativnih" ideja

Autor:

Vesti

20.08.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošli k'o bosi po trnju.

BEER FEST PUK'O K'O ZVEČKA: Katastrofalna organizacija razbesnela ljubitelje piva, organizatori brže-bolje digli ruke od "inovativnih" ideja

Foto: Tanjug

Najpoznatiji prestonički festival "Belgrade Beer Fest" ove godine je doživeo pravi debakl.

Naime, organizatori su za ovogodišnju manifestaciju uveli "revolucionarnu" promenu - plaćanje uz pomoć "eFinity" aplikacije ili kartica. Ovo na papiru zvuči odlično, međutim, već prve večeri se ispostavilo da "uprkos svim naporima, nije bilo moguće obezbediti dovoljno jaku internet konekciju za to".

Nezadovoljstvo posetilaca zbog ovog problema je bilo očigledno, te su organizatori ipak odlučili da se vrate na proverene metode naplaćivanja piva. Kako su naveli u saopštenju na Instagramu, "otvorena je mogućnost plaćanja gotovinom ili platnim karticama, uz ulaz bez uslova konzumacije". Podsetimo, inicijalna ideja je bila neophodna kupovina dva pića za ulazak u "Koncertnu zonu".

Kako navode, "uz izvinjenje svim posetiocima koji su na bilo koji način bili pogođeni ovom situacijom, objavljuju uputstvo za povraćaj sredstava koja su unapred uplaćena (uključujući i sve one koji su tokom prethodne večeri platili konzumaciju za ulazak na koncertnu zonu festivala):

- Svi koji su novac uplatili putem eFinity aplikacije ili putem kartice za plaćanje, mogu svoj novac da refundiraju na dva načina:

1) Refundacijom u celosti na uplatnom mestu na festivalu (Ulaz 1 na bulevaru Nikole Tesle, od 18-02 za vreme trajanja festivala, do nedelje, 21. avgusta)
2) Slanjem upita za refundaciju na: office@efinity.rs

Do kraja "Belgrade Beer Festa", zaključuju organizatori, ulaz u "Cloud" i "Koncertnu zonu" je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo gotovinom i platnim karticama.

Da li će ovaj blam uticati na popularnost festivala, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno - on je još uvek nezanemarivo daleko od nivoa svetskih manifestacija istog ili sličnog tipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Centarac

21.08.2022 21:01

A i izvođači su bili,katastrofalno odabrani...