TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE: Klikom do bezbrižnog putovanja!

Autor:

Vesti

15.08.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust.

TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE: Klikom do bezbrižnog putovanja!

Foto: Adobe stock

Triglav

Odaberite neku od omiljenih svetskih destinacija i putujte sigurno i bezbrižno uz najpouzdanijeg saveznika za savršen odmor - Triglav putno zdravstveno osiguranje.

Ovog leta kreirali smo posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja sa 50% popusta za osiguranje dece. Triglav osiguranje brine o svim građanima i omogućilo im je da letovanje provedu potpuno rasterećeni, bez starosnih granica.

Bez obzira na to koliko se pažljivo planira, na putovanju nas mogu iznenaditi bolest i neočekivane situacije. Zato je tu putno osiguranje koje pruža finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta. Na Vama je da odaberete program koji odgovara Vašim potrebama: standard - Osiguravajuće pokriće do 15.000 evra ili premium - Osiguravajuće pokriće do 30.000 evra. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Polisa vam stiže na e-mail adresu, a osnovni podaci SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Foto: Adobe stock

 

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading