Na decu u beogradskom naselju pucali iz VAZDUŠNIH PUŠAKA! Devojčice zadobile povrede stomaka i leđa! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Autor:

Vesti

06.08.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u kome su iz vazdušne puške pogođene dve ženske osobe dogodio se u petak oko 23 časova.

Na decu u beogradskom naselju pucali iz VAZDUŠNIH PUŠAKA! Devojčice zadobile povrede stomaka i leđa! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Foto: Printskrin

U naselju Vojvode Vlahovića na Voždovcu dve devojčice zadobile su rane kada ih je, za sada nepoznata osoba, upucala vazdušnom puškom.

Jedna je pogođena u stomak, dok je druga pogođena u leđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Motiv za sada nije poznat, kao ni da li je počinilac pronađen.

Inače, ovo oružje mogu imati svi, budući da vam za njega nije potrebna dozvola, a može se pronaći i po veoma niskoj ceni.

Cena vazdušne puške je oko 100 evra i kupuje se samo uz ličnu kartu. Postoje i replike koje se mogu pronaći za 5 puta manju cifru i za njih nisu potrebne čak ni lične karte.

Zakon o oružju i municiji jedino napominje da se ovo oružje mora prijaviti nadležnim službama.

Ovo je treći zabeležen napad vazdušnim oružjem u Srbiji. Prvi je bio zabeležen u Novom Sadu i tada je devojčica upucana u šaku, dok je drugom prilikom žena upucana u glavu i tada je policija identifikovala maloletnika kao napadača. Istog dana su uhapsili još jednog mladića koji je takođe nosio vazdušnu pušku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading