Opština Savski venac nastavlja da finansira uređenje ulaza stambenih zgrada

Autor:

Vesti

30.06.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je novi krug uređenja ulaza stambenih zgrada na teritoriji opštine Savski venac, nakon što je završen javni konkurs za bespovratno sufinansiranje radova u stambenim zajednicama.

Opština Savski venac nastavlja da finansira uređenje ulaza stambenih zgrada

Foto: Opština Savski venac

Radove u stambenim zgradama u ulicama Hajduk Veljkov venac 8 i 8 A, Svetozara Markovića 71 i 69, kao i Bulevar Vojvode Mišića 55 danas je obišao predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

Nakon obilaska radova i razgovora sa stanarima predsednik Vidović je naveo da će Opština sufinansirati do 90 odsto visine radova za održavanje zgrada i da će u ovom krugu biti uređeno oko 30  stambenih zajednica koje su aplicirale za projekat uređenja ulaza.

 

Započeti radovi u okviru ovog konkursa se odnose na krečenje i bojenje ulaza i pristupnih hodnika, keramičarske radove, zamenu ulaznih vrata, poštanskih sandučića, interfona, zamenu tastera za paljenje svetla kao i zamenu starih plafonjera u hodnicima i postavku novih led plafonjera sa senzorom. U narednom periodu nastaviće se izvođenje radova  u ostalim stambenim zajednicama u skladu sa planiranom dinamikom, do utroška obezbeđenih sredstava, a sve u cilju da naši sugrađani žive u uređenijoj i lepšoj sredini - poručio je Vidović dodajući da se do kraja godine očekuje još jedan konkurs za uređenje stambenih zgrada i fasada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading