NOVI UDAR NA DŽEP BEOGRAĐANA: Cena prevoza poskupljuje od 50 do 100 dinara

Autor:

Vesti

21.06.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici prevoza na minibus ekspres linijama E1, E2, E6 i E9 umesto dosadašnjih 150 dinara od danas će ovu uslugu plaćati 200 dinara.

NOVI UDAR NA DŽEP BEOGRAĐANA: Cena prevoza poskupljuje od 50 do 100 dinara

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Takođe, linija A1 koja saobraća od Trga Slavija do aerodroma "Nikola Tesla" umesto 300 biće 400 dinara.

Kako su istakli u Sekretarijatu za javni prevoz, cena karte je promenjena na osnovu opravdanog zahteva prevoznika, a uslovljena je promenama cene goriva, prosečne zarade i indeksa potrošačkih cena.

Dosadašnja cena karte na liniji A1 Trg Slavija - Aerodrom "Nikola Tesla" poslednji put je promenjena u martu 2013. godine, dok je cena karte u minibus vozilima na E linijama poslednji put menjana u junu 2013. iste godine.

Prevoznici koji obavljaju prevoz putnika na minibus ekspres linijama se ne finansiraju iz budžeta Grada Beograda, već prihod ostvaruju isključivo od prodaje karata u vozilu. Ostale cene usluga prevoza na teritoriji prestonice ostaju nepromenjene i ne razmatra se njihovo povećanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading