Čadež: Srbija u Parizu predstavlja kandidaturu Beograda za Ekspo 2027.

Autor:

Vesti

19.06.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Srbije sutra će u Parizu predstaviti kandidaturu Beograda za organizciju svetske izložbe EXPO 2027. godine.

Čadež: Srbija u Parizu predstavlja kandidaturu Beograda za Ekspo 2027.

Foto: Promo

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ističe da je naša zemlja spremna da bude domaćin ove prestižne izložbe na kojoj će zemlje Evrope i sveta predstaviti svoja najveća dostugnuća u svim oblastima. 

- I pored jake konkurencije nemam dilemu da su Beograd i Srbija najbolji kandidat za EXPO 2027. i došli smo u Pariz da to i pokažemo. Naša delegacija uradila je ogorman posao i uveren sam da ćemo na najbolji način predstaviti našu prestonicu i čitavu našu zemlju. Najveću zahvalnost dugujem direktorki Beogradskog sajma Danki Selić i njenom timu na pripremi ove kandidature, fantastičan posao su odradili - kaže Čadež.

U delegaciji Srbije su i menadžer projekta Dušan Borovčanin, glavni gradski arhitekta i Marko Stojičić glavni gradski urbanista. 

Foto: PKS

Predsednik PKS Marko Čadež i direktorka Beogradskog sajma Danka Selić: poslednje pripreme pred sutrašnje predstavljanje Srbije i Beograda kao kandidata za Expo 2027.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading