NEZABELEŽENA SCENA USRED BEOGRADA! Nećete verovati svojim očima, ovo još NISTE VIDELI! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.05.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobične scene na ulicama glavnog grada postale su svakodnevica. Čitateljka Republike prosledila nam je jednu veoma zanimljivu i krajnje neobičnu fotografiju. Ovo morate da vidite!

NEZABELEŽENA SCENA USRED BEOGRADA! Nećete verovati svojim očima, ovo još NISTE VIDELI! (FOTO)

Foto: Čitateljka Republike

Beograđanka sa papagajem u banci

Poslednjih nekoliko meseci svedoci smo čudnih, smešnih i, u najmanju ruku, zanimljivih scena koje je neko uspeo da zabeleži u Beogradu, a koje su se kasnije raširile društvenim mrežama. 

Tako smo nedavno u sred glavnog grada mogli da se susretnemo sa Dart Molom ispred Ada mola. Čovek obučen u crnu odoru sa licem obojenim crvenom bojom provozao je haverbord začudivši sve prolaznike.

Jedna čitateljka Republike odlučila je jutros da svog kućnog ljubimca prošeta do banke. I to možda ne bi bilo toliko da čudno da ljubimac nije papagaj i da sve vreme nije bio na njenom ramenu dok je obavljala svoje poslove. 

Prosto, ne možemo da odolimo, a da se ne zapitamo da li joj jei na koji način pomogao.

Podsetimo, i ranije smo pisali o zanimljivim događajima i likovima koji su se pojavljivali. Često smo beležili scene raspevanih putnika, nedavno nas je uznemirio snimak nagog muškarca na Pupinovom mostu, pisali smo o bahatim građanima koji su pušili i drogirali se u gradskom prevozu, neobičnoj ptici nandu koja je šetala ulicama prestonice, kao i o jednom Supermenu koji je pogurao auto sugrađaninu u nevolji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading