Biljana Popović Ivković obišla pripadnike saobraćajne policije

Autor:

Vesti

07.01.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković obišla je danas pripadnike saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd i poželela im da tokom godine, kao što je to bio danas slučaj, nemaju nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim posledicama.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Biljana sa policijom

Popović Ivković je obišla dežurnu službu Uprave saobraćajne policije u Ljermontovoj ulici, gde je putem radio veze svim pripadnicima saobraćajne policije koji su danas radno angažovani čestitala Božić, zahvalila im se na predanom radu i poželela mirnu i uspešnu 2018. godinu, saopšteno je iz MUP-a. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Pored dežurne službe, državna sekretarka obišla je i patrole saobraćajne policije angažovane na kontroli saobraćaja na Slaviji, Autokomandi i naplatnoj stanici "Beograd", kao i saobraćajce koji rade na specijalnim vozilima "presretačima", navodi se u saopštenju. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Ministarstvo unutrašnjih poslova izuzetno ceni efikasan rad pripadnika saobraćajne policije koji svakodnevno brinu o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i ulažu maksimalne napore kako bi se sačuvali ljudski životi - istakla je Popović Ivković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading