DIVLJAČKA VOŽNJA I MOBILNI TELEFON! Devojka za dlaku izbegla da je POKOSI automobil na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.04.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak na kome se vidi kako devojka koja razgovara telefonom pokušava da pređe ulicu, dok na nju naleće automobil velikom brzinom.

DIVLJAČKA VOŽNJA I MOBILNI TELEFON! Devojka za dlaku izbegla da je POKOSI automobil na pešačkom prelazu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/vas_saobracajac

Snimak je objavljen na više profila na Instagramu, a svi se pitaju: ko je ovde kriv?

Devojka je krenula da prelazi ulicu na pešačkom prelazu u Skojevskom naselju u Beogradu i pričala mobilnim telefonom, ne gledajući pritom da li joj u susret nailazi neko vozilo.

U tom trenutku je na nju naleteo automobil koji je preticao pri velikoj brzini, a nastavio je i nakon pešačkog prelaza da obilazi autobus i druga vozila.

 

 

Po našem zakonu isključivo je kriv vozač. Vozač je ovde kriv po mnogo tačaka. Njena greška je što je pričala na telefon i nije svesna da je učesnik u saobraćaju i da treba da bude pažljiva, ako ne zbog drugih, onda zbog sebe. Mislim da bi trebalo uvesti i to kao kažnjivo da pričaš na telefon, iako si pešak, učesnik si u saobraćaju - jedan je od komenatara.

Jedna od korisnica Instagrama istakla je da je taj pešački prelaz inače problematičan i da je na istom mestu skoro udarena devojčica koja se vraćala iz škole, a da preticanje kolone vozačima na ovoj deonici nije strano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Саобраћајац

30.04.2022 20:05

Искључиви кривац је дрогирани неиживљени скот! Доживотно би му требало узети дозволу!