CRNA LISTA SE ŠIRI: Negotinac (65) umalo da obori REKORD u pijanstvu za volanom, odmah "popio" zatvor

Autor:

Hronika

21.04.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Saobraćajne policije Negotin isključili su iz saobraćaja vozača koji je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

CRNA LISTA SE ŠIRI: Negotinac (65) umalo da obori REKORD u pijanstvu za volanom, odmah "popio" zatvor

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Šezdesetpetogodišnji Negotinac zaustavljen je u rutinskoj kontroli dok je vozio automobil "opel meriva" i prilikom alkotestiranja ustanovljeno je da je vozilom upravljao sa 3,18 promila alkohola u organizmu.

Isključen je iz saobraćaja i zbog nasilničke vožnje zadržan do 12 sati, nakon čega će biti priveden sudiji Prekršajnog suda u Negotinu.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija

Rekord na crnoj listi pijanstva za volanom, samo u poslednjih godinu dana, drži ipak izvestan Negotinac koji je prošle godine uhvaćen da vozi sa 3,53 promila alkohola, ali i motorciklista koji je magistralnim putem upravljao svojim motorom sa 3,30 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Negotinu sankcionisala je prošlog februara i četvrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Negotina koji je centralnom negotinskom ulicom vozio "golfa", takođe, sa 3,3 promila alkohola u organizmu, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading