NIKODIJEVIĆ: Završeni izbori u Beogradu - SNS i SPS ostvarili većinu od 56 poslanika

Autor:

Vesti

22.04.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik gradske organizacije SPS Beograd i predsednik Skupstine grada Nikola Nikodijević, konstatovao je da su ponavljanjem izbora na Zvezdari i u Rakovici, završeni izbori u Beogradu.

NIKODIJEVIĆ: Završeni izbori u Beogradu - SNS i SPS ostvarili većinu od 56 poslanika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nikodijević je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo rezultatom koji je SPS ostvario na biračkim mestima na Zvezdari i u Rakovici. - Lista “Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila-gradonačelnik Beograda”, osvojila je 7,8%, što je za oko 1% više u odnosu na rezultate koji smo ostvarili na izborima 3. aprila.

Ovime je izborni proces u Beogradu završen, i možemo konstatovati da su SNS i SPS ostvarili apsolutnu većinu od 56 odbornika u Skupštini grada.

Postignuti rezultati predstavljaju potvrdu ispravnosti politike koju su SNS i SPS vodili protekle četiri godine u Beogradu, i ovom prilikom zahvaljujem svim Beogradjanima koji su našoj koaliciji pružili podršku, zaključio je Nikodijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading