DEČAK OVIM GESTOM RAZNEŽIO BEOGRAĐANE! Prišao čoveku, uhvatio ga pod ruku i ponudio mu OVO! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.04.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas na uglu Despota Stefana i Džordža Vašingtona u Beogradu dogodila se naizgled sasvim obična, ali zasigurno i situacija vredna divljenja.

DEČAK OVIM GESTOM RAZNEŽIO BEOGRAĐANE! Prišao čoveku, uhvatio ga pod ruku i ponudio mu OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Navikli smo da u poslednje vreme kritikujemo mlađe generacije,ali jedan dečak nas je sve danas demantovao i uverio da, ipak, nije sve tako crno.

Naime, on je prišao slepom čoveku i ponudio mu pomoć da pređe ulicu, što je čovek, s radošću, i prihvatio.

 

 

Fotografija je objavljena na Instagram stranici Dnevna doza Beograda gde su pljuštale pohvale za divan čin dečaka, ali i žal što nam ovakva dela nisu svakodnevica.

Bravo, dečko, očigledno imaš i mozak i dušu, a i zdrav odgoj. Žalosno je ako se tako nešto mora naglašavati, jer to znači da se ne dešava često - jedan je od komentara.

To je nekad bilo najnormalnije da se vidi na ulici… Svi smo bili tako vaspitavani i trudili se da isto tako vaspitamo svoju decu. Nažalost, sad moramo da naglasimo ovako nešto lepo. Ali sam srećna da vidim - napisala je korisnica Instagrama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading