ZATVARA SE PANČEVAČKI MOST! Evo od kada ne možete PREKO!

Autor:

Vesti

11.04.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je danas od 22 časa do sutra u 04.00 sati planirano snimanje scena serije i filma na Pančevačkom mostu u smeru Pančevo-Beograd, uz privremeno zatvaranje desne saobraćajne trake.

ZATVARA SE PANČEVAČKI MOST! Evo od kada ne možete PREKO!

Foto: Republika

Snimanje će biti obezbeđeno adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Zbog radova na autoputevima privemena usporenja saobraćaja

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ najavilo je da će u sredu 13. aprila od 7 do 16 časova biti izvođeni radovi na urezivanju induktivnih petlji na državnom putu II A reda broj 100 kod Stare Pazove, zbog čega će saobraćaj biti naizmenično propuštan jednom saobraćajnom trakom u dužini oko 50 metara.

U saopštenju se dodaje da je na snazi preusmerenje saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja Bubanj Potok na sledeći način: Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na voznu i preticajnu saobraćajnu traku do ispod novoizgrađenih delova mostova 31 i 32, gde se u dužini od 30 metara preusmerava na voznu i zaustavnu traku, a zatim se ponovo vraća na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading