Za decu sa Savskog venca: Opština podelila 100 besplatnih auto-sedišta

Autor:

Vesti

04.03.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Svečanoj sali GO Savski venac priređena podela besplatnih auto-sedišta deci do 3 godine starosti koja žive na teritoriji opštine. Sedišta su uručili predsednik GO Savski venac Miloš Vidović i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Milan Nikolić.

Za decu sa Savskog venca: Opština podelila 100 besplatnih auto-sedišta

Foto: Promo

Miloš Vidović je poručio da bezbednost dece mora da bude na prvom mestu i izrazio zadovoljstvo što Opština nastavlja da gradi dobre navike i već drugu godinu zaredom organizuje ovu lepu akciju.

 - Obezbedili smo 100 auto-sedišta, za sve koji su se prijavili i ispunili uslove konkursa. Osnovni cilj akcije je da se podigne nivo saobraćajne kulture kod nas odraslih, koji prevozimo mališane, kako bi se najmlađima garantovala maksimalna sigurnost u vožnji. Želeli smo na ovaj način  da pomognemo i roditeljima kroz uštedu sredstava u kućnom budžetu, čime smo pokazali da je Savski venac odgovorna Opština koja brine o njihovim potrebama i na koju uvek mogu da računaju - rekao je Vidović i zahvalio prijateljima iz Auto-moto Saveza  što su podržali realizaciju ove akcije i prepoznali zalaganje i uloženi trud Opštine kada je briga o deci u pitanju.

Generalni sekretar AMSS Milan Nikolić istakao je da zajednička briga o najmlađim učesnicima u saobraćaju već postaje tradicija.

- Čestitam Opštini Savski venac na svim projektima koje sprovodi u ovoj oblasti, a roditeljima  hvala što su prepoznali značaj ove akcije i pokazali koliko su savesni i odgovorni. Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju svih učesnika, posebno onih najmlađih - zaključio je Nikolić i ovom prilikom podsetio roditelje da podrže svoju decu u popularnom takmičenju AMSS "Šta znaš o saobraćaju", koje i ove godine u martu počinje školskim takmičenjima.

Uz auto-sedišta, roditeljima su uručeni Super članski paketi AMSS za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, koji se aktiviraju slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading